Sinaran matahari yg menerangi jutaan manusia...

Tanpa cahaya manusia akan berada dalam kegelapan.. Tanpa cahaya juga manusia akan menjadi kelam kabut.. Tiada cahaya tiadalah makna bagi kita..ibaratnya mencari semut hitam diatas batu hitam diwaktu malam..mencari itu bukan senang inikan pula nak menilai..hargailah kasih sayang seorang sahabat kerana perginya nanti tidak siapa yg dpt mengantinya...

Assalammualaikum Semua

Ahlan Wasahlan Wa Marhaban Bik Wa Syukran Jazilan Wa Jazakallahu Khair Ala Ziaratan Alaiya

Senin, Agustus 02, 2010

I'm back..

Diposting oleh Shamsul Bin Mohd Saaid

Alhamdulilah syukur kehadrat Allah swt kerana dgn limpah dan inayahnya aku dapat menyambungkan karya aku dalam menulis blog ni.
Setelah sekian lama aku menyepikan diri ibarat tiupan angin yang berlalu pergi,tiada khabar berita dan tanda bak kata pepatah orang melayu "' ntah mati ntah hidup"
Aku merasakan sudah lama tangan ini sudah terhenti daripada menulis kata-kata,kini aroma dan nikmat menulis yang telah menghilang lama,kini telah aku perolehi kembali,aku harap aku tidak akan terhenti diseparuh jalan selepas ni.
Insyallah pada kali ni banyak yang akan aku coretkan di blog ni,nantikan kedatangan cerita-cerita hangat yang akan tiba,sekian saja mukadimah dari saya,
wassalam....